Can-am er tilbake i MC-markedet. Global lansering av 2 nye MC-er

Sent i høst kommer de nye Can-am by- og pendler MC-ene til Norge. Deretter bli de tilbudt i Norge via 8 forhandlere fra sør- til nord. De to nye Can-am modellene, som i går ble lansert globalt på en salgskonferanse i Anaheim, Los Angeles, USA, med mer enn 2.700 deltakere tilstede blir fullelektrisk.

Arendalsuka: MC, motorsykkel – mer populært enn noen gang i Norge

MC er perfekt som moderne mobilitetsløsning. Men vi som kjører må gjøre det med omtanke og alltid vite at vi er den svake part i trafikken. Vi må jobbe i fellesskap for å nå nullvisjon og få ned tallet på antall ulykker. Det er videre fantastisk å kjøre MC på tur på våre mange svingete veier i Norge. Og som løser av køproblemet er MC helt unikt. Spesielt inn til byene som Oslo, Bergen, Trondheim, Bergen, Tromsø, Kristiansand og andre steder i landet hvor det er mye køkjøring. – Nå gleder vi oss til rundbordsmøte i Arendalsuka, sier Per-Anton Vinje i MCF, Motorsykkelimportørenes Forening.

Reitwagen.no – Cardo lanserer nye packtalk PRO

21 mai 2024 hadde intercom-produsenten Cardo Systems samlet et knippe medier og andre for å vise frem sitt nye flaggskip; den helt nye PACKTALK PRO med automatisk nødvarsling. Reitwagen.no var selvsagt tilstede.

Sikker på MC

Sesongen er definitivt i gang og vi har allerede hatt noen ulykker. Det arrangeres flere førerutviklingskurs, rustløser- og oppfriskningskurs over hele landet fra nord til sør for oss motorsyklister. De fleste kurs foregår på lukket område som eksempelvis racingbaner eller GoCart baner, men NAF MC har utviklet et kurs som foregår i trafikken og det kurset har de kalt Sikker på MC. Et kurs det absolutt er vert å sjekke ut.

Studieavbrekk i mellom-Europa på KTM 1290 Super Adventure S

Venninnen min Christina (22) og jeg (21) er på utveksling i Konstanz, en by helt sør i Tyskland, 3 kilometer fra grensen til Sveits. Dette er en “Tyskland-Sveits historie” som ikke handler om utflytting fra Norge – men om flotte MC-opplevelser!

Se Oss Aksjonen med MC-fest hos MC Oslo

Den årlige Se Oss Aksjonen som arrangeres av NMCU Oslo og Akershus gikk av stabelen lørdag 4. mai. Se Oss Aksjonen er et åpent arrangement for oss som kjører MC. Hensikten er å vise bilistene at vi nå er tilbake i trafikkbildet igjen, og vi må alle ta hensyn til hverandre for å få en god trafikkflyt.

Kråkeracet

I tradisjon tro arrangerte Moss MC igjen Kråkeracet 1. mai. Dette er noe de har gjort i over 50 år. Kråkeracet er et rebusløp for oss som kjører MC, hvor vi kjører rundt fra post til post og løser intrikate oppgaver. I år var det over 150 motorsyklister som møtte til start.

WIMA inviterer til bursdagsfeiring 13.-15. september.

Wima Norway markerer 5 års-dagen med sitt første nasjonale treff. De har reservert hele Fjordhotellet i blues-bygda Skånevik. Helgen 13-15. september akter de å sette sitt preg på stedet. Dette blir ekte jentebursdag, men gutter er også velkomne.

Nyhet: Suzuki GSX-S1000GX prøvekjørt

Vi lånte den helt nye utgaven av Suzuki GSX-S1000, nemlig den med etternavn GX. Suzuki kaller modellen en crossover, og det er en betegnelse som passer perfekt. Dette er en motorsykkel som henter det beste fra to verdener. Det er en potent sporttourer med 150 hk og en motor fra en reinspikka superbike, men med en kjørestilling og designelementer fra adventuresegmentet. Kombinasjonen er svært vellykket.